Not 33

Händelser efter balansdagen

Den 1 april förvärvades Omni Ray AG, Schweiz, till affärsområdet Automation. Omni Ray AG är ett Zürich- baserat teknikhandels- och serviceföretag, med en stark position på den schweiziska marknaden för automationslösningar inom industri, infrastruktur, transport och medicinteknik. Bolaget omsätter cirka 36 MCHF och har 65 anställda.


Den 1 april förvärvades bolaget Thurne Teknik AB, Sverige, till affärsområdet Industrial Process. Thurne Teknik är en ledande leverantör av komponenter, utrustning och avancerade processystem till primärt den kemiska och farmaceutiska industrin i Norden och Baltikum. Bolaget har 19 anställda och omsätter cirka 100 MSEK.


Den 1 april förvärvades AB N.O. Rönne, Sverige, till affärsområdet Industrial Process. N.O. Rönnes huvudsakliga verksamhet består av tillverkning av kundanpassade specialpackningar och tätningar genom stansning och skärning. Bolaget vänder sig främst till maskinbyggare. Bolaget omsätter cirka 8 MSEK och har 4 anställda.


Den 6 maj förvärvades Best Seating Systems Walter Tausch GmbH, Österrike, till affärsområdet Power Solutions. Företaget är en nischad aktör som levererar ergonomiska förarstolar och kringkomponenter till maskiner, bussar och tåg i Mellaneuropa. Bolaget omsätter cirka 2,1 MEUR och har 5 anställda.


Den 12 juni förvärvades Thiim A/S, Danmark, till affärsområde Automation. Företaget utvecklar och levererar komponenter och lösningar inom industriell kommunikation, kundanpassad elektronik och
elektromekanik. Verksamheten är främst riktad mot OEM-industri, automation och infrastruktur. Bolaget har 15 anställda och omsätter cirka 50 MDKK.

Denna webbplats använder cookies

Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.